Hold styr på kunder og opgaver

Med Nexus samler du dine daglige driftsbehov i én IT-platform. Derfor er Nexus udrustet med et fleksibelt system til opgavestyring som er let at gå til og ikke kræver nogen opsætning for at komme igang.

Systemet er bygget op omkring blot ét element - en sag - som du opsætter efter dine behov. Dit første valg er at anføre sags-typen, eksempelvis en to-do, en note, en “returnér opkald”, en RMA og en del flere.

Enhver sag i Nexus har brugere registreret som “Opretter”, “Ansvarlig” og “Arbejder” for sagen. Ved hjælp af dato-registrationer for “oprettelse”, “ikke før”, “forfald” og “afsluttet” vil sagen selv påkalde sig den nødvendige opmærksomhed. Det er muligt både at tilknytte en eller flere kunder til sag, såvel som et produkt.

På sagen tilknyttes hændelser, der registreres for tid og hændelsesarten. Synligheden for hændelsen kan styres, sådan at nogle eller alle internt i virksomheden kan se sagen, samt det kan vælges om kunden må kunne se hændelsen.

Ved at registrere sager og hændelser kan du bruge Nexus i stedet for gule sedler, og du kan endda også uddelegere opgaver til og mellem medarbejdere. Bedst af alt opbygges der er en historik, som er gavnlig når kunden skal serviceres igen på et senere tidspunkt, da det er ganske enkelt at fremsøge en afsluttet sag.

Fleksibiliten i sags-system er meget høj og kun fantasien sætter grænser for anvendelsen.