Automatisering & workflows

Nexus er spækket med metoder til at opnå effektivisering, større kapacitet og færre fejl. I kan lade jer inspirere af metoderne og opsætte Nexus til at blive helt jeres egen.

Du kan let tilpasse workflows i Nexus til din virksomheds arbejdsrutiner. Ved at fastholde hvordan I gerne vil arbejde i Nexus er det let at oplære nye medarbejdere, og det gør det langt lettere at give en kollega en hånd, fordi der er struktur på jeres arbejdsgange.

Specielt ordrehåndteringen i Nexus byder på kraftfulde workflows, der tilser en hurtig ordrebehandling, uden at der smutter ordrer igennem, der burde have været kontrolleret en ekstra gang. Ordremodtagelse til kreditkontrol, allokering af produkter til ordren og overdragelse til lagerets arbejdslister når kundens ønskede leveringsdato nærmer sig - det er altsammen standard workflows i Nexus, lige klar til at bruge.

Hverv nye kunder på dine betingelser

Med skabeloner til nye kunder kan du regulere og håndhæve de handelsvilkår som dit personale kan tilbyde som standard. Du kan opsætte forskellige skabeloner for kunder der er oprettet af en medarbejder i forhold til kunder der opretter sig selv, ligesom du kan sondre mellem indland og udland(e).

Automatisk forslag til opfyldning af lageret

Anvender du avanceret modus på lageret vil Nexus konstant overvåge dine beholdninger. Hvis en ordre skaber behovet vil Nexus selv oprette en indkøbsordre-linje, sådan at du blot skal overvåge indkøbssystemet. Du får på produktniveau fuld indsigt i hvilke ordrer der skaber behovet, og skulle ordren blive annulleret fremgår det tydeligt at behovet ikke længere findes.