Gør indtryk med cloud-POS og digital skiltning

Virksomheder, der favner salg både ved showroom el. butik samt online, vil kunne drage stor nytte af en integreret løsning, hvor data om produkter, ordrer og kunder deles på tværs. Det giver mere centralt vedligehold og ofte langt bedre oplevelser for dine kunder.

Raymeon Glow er en POS (Point of Sale) software som integrerer med B2C-platformen Orbit. Således er Glow også indirekte integreret med Nexus. Disse integrationer forsimpler din hverdag markant ved at opsamle både data og processer centralt, samt bidrager til en god helhedsoplevelse for din kunde.

Vi opfatter grundlæggende tre typer af salg fra fysisk lokation, der ofte foregår i kombination - herunder kan du læse mere. Raymeon har stor erfaring med alle tre modeller så kontakt os gerne for indledende sparring om jeres ideer og de muligheder vi med gennemtænkt IT kan tilvejebringe:

1. Salg fra showroom eller butik, der ligger i direkte tilknytning til dit hovedlager

Har du fokus på fjernsalg kan en butik i tilknytning til dit lager være en værdifuld udbygning af dine aktiviteter. Du kan med Glow (POS), Orbit (online B2C) og Nexus (grundstammen og B2B) opsætte en særdeles effektiv maskine, hvor visse varer tages fra hylderne i butikken af kunden selv, mens andre varer skal plukkes af dit personale på lageret. Butiksarealet opsættes som en lagerlokation i Nexus. Via digitale skilte kan din kunde selv følge med i køen fra lageret, og Glow printer udleveringsnota som lageret kan inddrage ved udlevering. Som ofte vil man lade lagervirksomheden eje alle varer, og lade butikken indkøbe på transaktionsbasis - altså når der sker et salg i butikken. Dette letter dit finansielle overblik, og gør dine varer disponible for alle dine salgskanaler på samme tid.

glow POS

2. Salg fra showroom eller butikker, der ligger separat fra dit hovedlager, og hvor visse eller alle varer findes i butikken

Hvis du driver fysiske butikker, der ligger selvstændigt, så har du besluttet at walk-in transaktioner og straksleveringer er et vigtigt markedssegment for din virksomhed. Uanset om du driver få eller mange, bliver butikkerne en vigtig del af virksomhedens ansigt udadtil, og hver eneste transkation er en chance for at knytte dine kunder tættere til dig.

Det er ofte en god ide at have stor fokus på at skabe loyale, tilbagevendende kunder, specielt når man driver fysisk butikker. Med loyalitetssystemer indbygget i både Orbit og Glow kan du give dine kunder incitamenter til at besøge netop din butik oftere.

Med digital skiltning vinder du en kraftfuld måde at styre dine markedsføringsbudskaber fra centralt hold, og samtidig sørge for at vedblive relevant og frisk i din kommunikation til de kunder der besøger dine butikker. Læs mere om digital skiltning herunder. Digitale skilte kan også formidle information fra lageret, eksempelvis når en lagerordre bliver klar til udlevering.

3. Pop-up shops ved messer og lign. hvor der medbringes et varesortiment, og der evt. optages ordrer til forsendelse.

Salg ved messer, markeder osv. behøver ikke foregå med håndskrevne Dags Dato-kvitteringer, Post-It noter og kaos, som du skal bruge ugevis på at rydde op i bagefter. Processen kan være ekstremt strømlinet: Skab en ordre i Nexus, som du fylder med de varer du vil have med på masse. Installér Glow på en tablet, og synkroniser Glow med Nexus, sådan at Nexus-ordren, der er pakket, nu bliver til lagerbeholdning i Glow. Tag på messe, og registrer alle salg i Glow. Du kan printe kvitteringer, og du kan følge helt præcist med i dit salg, og hvad du hele tiden har tilbage af varer. Du kan også sælge varer som ikke er med på messen, og eftersende når du kommer hjem. Når du kommer hjem, tilretter du ordren i Nexus, så den kun indeholder hvad du har solgt på messen, og lægger de usolgte varer tilbage på dit lager - og ekspederer evt. ordrer til forsendelse.

Voila! - fuldt overblik hele vejen, ingen ordrer der kæmper om de samme varer, korrekte kvitteringer, og en salgsrapport fra messen der er klar til brug i din bogføring, og et lager der stemmer.

Brug messer til at møde nye kunder, at vise dine produkter, og fortælle at man kan bestille online hos jer til enhver tid og med præcis samme service, bare på afstand.

Digital skiltning og info-skærme

Måske har du allerede kigget på løsninger til digitale skilte, altså fladskærme der typisk er mellem 40 og 50 tommer, og som viser korte, vigtige budskaber.

I vores øjne skal en løsning være robust, enkel og så præsentabel som muligt - ikke helt ulig tryksager, som de fleste anvendte i markedsføringen for ikke så længe siden. Det er bare sjældent tilfældet, og de fleste løsninger der findes på markedet er bygget op om relativt dyr hardware ved hver skærm, servere, serverlicenser og brugerlicenser.

Digitale skilte kan du potentielt bruge både til dine medarbejdere og til dine kunder. Hvis du driver butikker eller showroom er de digitale skilte en meget fleksibel måde at både styre dine markedsføringsbudskaber samt forny dem med jævne mellemrum.

Robustheden opnår vi ved, at systemet ikke behøver at være på nettet hele tiden - og går strømmen, så begynder playlisten bare forfra når strømmen kommer igen.

Systemets præsentationsmedie er en fladskærm med HDMI-indgang, kombineret med en standard micro-computer, der afvikler et specialfremstillet, meget slankt operativsystem og et medieafspille-program som Raymeon leverer.

Medieafspille-programmet kan afspille videofiler, der ligger lokalt på micro-computeren, eller alternativt få live data fra Nexus eller Orbit.

Vi udvikler fortsat på vores løsning til de digitale skilte og foretrækker du også simple, robuste og attraktive systemer så tag kontakt - så kan du også være med til at præge den videre funktionalitet og udviklingen af Sparkle med dine ideer og tanker.