Gør det let at blive kunde hos jer

Hvordan hverver man kunder nu om dage? Virker den moderne betalte markedsføring såsom Adwords og Facebook-kampagner? Eller influencers og annoncer på Youtube? Måske nok. Men intet af det virker, uden at du er helt skarp online.

Vi søger allesammen mere på nettet end nogensinde før. Det gør vi, fordi vi har nogle ekstremt gode hjælpeværktøjer til at finde selv nålene i høstakken. Selvfølgelig tænker vi her på Google. Omend Googles søge-algoritmer ikke er kendte for offentligheden er det ingen hemmelighed at man klarer sig godt hos Google hvis man har originalt (som i ikke-kopieret) indhold, som der er kælet for med eksempelvis fyldige beskrivelser og indbyrdes relationer.

Raymeon Nexus er designet til at klare sig godt organisk Ved at arbejde med forskellige klassifikationer af information kan du styre uden om gentagne tekster. Du har fuld kontrol over titler, knap-tekster, call-to-action tekster, appetitvækkere, listebeskrivelser og meget andet indhold. Denne opdeling har til formål at holde både dine besøgende og søgemaskinerne interesserede i dit indhold.

Din online præsentation er afgørende

Det er utrolig vigtigt at du investerer tid i opbygningen af din online præsentation af virksomheden og jeres produktkatalog. I Nexus kan du oprette og skrive dokumenter, såsom blogs og vejledninger, som giver dig mulighed for at krydslinke mellem produkter og dine artikler. Når du også sammenbinder produktkataloget med informationsrige relationer mellem produkterne, giver du dine kunder meget gode vilkår for at opnå viden om hvad du kan.

Organisk vs. betalt markedsføring

Med begrebet “organisk markedsføring” menes at du ikke betaler for markedsføring, eksempelvis at du betaler for bedre søgeresultater end dit indhold reelt giver anledning til. Et sådant kunstigt indgreb er eksempelvis Googles Adwords - i en kamp mod andre annoncører byder du på bestemte søgeord eller -sætninger - og den med det højeste bud kommer øverst som end indsat annonce over de organiske søgeresultater.

Du kan vælge at se din markedsføring (både den organiske og den betalte) som madding. Dit førstehåndsindtryk og din samlede online præsentation er fiskekrogen. Og din evne til at reagere på den potentielle kundes interesse i din virksomhed er fiskestangen. Det går ikke rigtigt uden alle tre dele, og din indsats bliver langt mere effektiv hvis du anskuer hver enkelt del som en vigtig komponent i din samlede satsning.

Gør det let at blive kunde hos dig

Uanset hvordan du skaber interessere for din virksomhed og dine produkter er du først i mål når du har modtaget en ordre. Med Nexus såvel som Orbit kan du hverve nye kunder døgnet rundt med webshoppen. På basis af skabeloner kan du præcist styre hvordan, og på hvilke betingelser, som du ønsker nye kunder skal kunne handle. Og hvis en allerede oprettet kunde placerer en ny ordre uden at være logget ind kan Nexus selv matche de to, og styre ordren på plads inden den behandles.