Hvor ligger "her"?

Når du skriver tekster, der skal blive til hyperlinks, så er det altid en dårlig idé at bruge ordet "her" som en del af linkteksten.

Det er fristende, men hver eneste gang du tager dig selv i at skrive "her" som en del af en linktekst, så skal du fjerne ordet "her" fra sætningen, og rette sætningen, så den giver mening, og er grammatisk korrekt uden ordet "her".

Idéen med hyperlinking er at de ord man klikker på skal være sigende for det, der linkes til.

Der er en lang række årsager til at bruge sigende sætninger, hvor nogle af de vigtige årsager er søgeoptimering (SEO) samt at en længere tekst er lettere for brugeren at ramme med mus eller fingeren.

Hvis du har en side eller et produkt i Nexus, hvor du tænker indholdet ind i linkteksten så vil den side eller produkt hitte godt på søgninger på de ord du har brugt i linket, da det jo nok er nogle af de ord som folk vælger at søge efter.

Internt på dit site er det godt at tænke den slags ind - også selvom det måske ikke tæller helt lige så meget som hvis det var et stort accepteret medie ude i verden der linkede til din side.

Men ganske sikkert er det, at der ikke er ret mange der søger på ordet "her" for at finde din virksomhed eller dine produkter.