Nyhedsmails - what to do?

Hvorfor sender de fleste virksomheder så få e-mails til deres kunder? Prisen er nærmest nul, og erfaringer viser, at kunderne gerne modtager god information fra deres handelspartnere.

E-mails er stadig vidt udbredt

Det er let at lade tankerne flyde i retning af Adwords, Facebook, Instagram osv. hvis man som virksomhed har budskaber man gerne vil levere.

Faktum er, at indenfor B2B er e-mails stadig det foretrukne, skriftlige medie. Vi skriver eksempelvis lystigt om ordrer, fakturaer, betalinger og andet der relaterer til den daglige drift.

Men erfaring viser at de fleste virksomheder sender alt for få e-mails til deres kunder med information om andet end driftsemner.

Det gør virksomhederne måske fordi der mangler IT-systemer til afsendelsen. Måske mangler der muligheder for at opdele kunderne i relevante, mindre segmenter. Måske er det svært at finde på emner at skrive om?

Vi har forberedt en dybdegående artikel om emnet i vores dokumentation, hvor vi skriver i en blanding af teknisk vejledning samt gode råd til hvordan du kan komme igang eller videre.

Hop over til docs.raymeon.com og læs meget mere om e-mails